Shtëpia

Aktivitete

Takim i delegacionit të Universitetit të Shkodrës me Rektoren e Universitetit të Gracit Prof. Dr. Christa Neuper

Universiteti i Shkodrës dhe Universiteti i Gracit kanë pasur një bashkëpunim të ngushtë për rreth 25 vjet. Për të intensifikuar bashkëpunimin ekzistues, me 26 Janar 2018, një delegacion i Universitetit të Shkodrës i përbërë nga rektori prof. dr. Adem Bekteshi, dekani i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, prof. dr...

Lexo

Leksion i hapur për studentët e vitit të tretë Infermieri dt.16-17 janar 2018.

Me datë 16 janar 2018, ora 10:00, Departamenti Infermieri në...

Lexo

Faqet