Shtëpia

Aktivitete

Dt. 02.10.2013. Promovohet libri “Leksikon i gjuhëtarëve të shquar shqiptarë” i autorëve prof. dr. Artan Haxhi dhe prof. dr. Tefë Topalli.

Instituti i Studimeve Albanologjike pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Institutin e Gjuhës dhe të Letërsisë Malazeze në Podgoricë, promovuan më datë 2 tetor 2013, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, botimin e përbashkët të...

Lexo

Dt. 19.07.2013. Me një ceremoni të veçantë Këshilli i Profesorëve i Fakultetit të Shkencave Shoqërore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dha për disa pedagogë titujt “Profesor i asociuar” dhe “Docent”.

Sot paradite në sallën e senatit të Universitetit  të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua një ceremoni e veçantë me rastin  e dhënies së titujve  “Profesor i asociuar” dhe “ Docent” për disa pedagogë të Universitetit tonë nga ana e Këshillit të Profesorëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore.

Lexo

Faqet