Shtëpia

Aktivitete

Takim mes delegacionit të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Zenicës, Bosnia - Hercegovina dhe delegacionit të Universitetit të Shkodrës.

Dega e Marrëdhënieve me Jashtë e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në vijim të punës së saj për ndërkombëtarizimin si dhe përfshirjen e USH-së në rrjetet akademike me universitete të tjera brenda e jashtë vendit, ditën e marte, me datë 13 Shkurt  2018, organizoi takimin e delegacionit të Fakultetit...

Lexo

Kanceri, kauze e perbashket

Ne kuader te Dites Nderkombetare per Sensibilizimin kunder Semundjes se Kancerit, Nisma Vullnetare Studentore ne bashkepunim me Fakultetin Shkencave te Natyres organizoi seminarin e hapur me teme "Kanceri, kauze e perbashket". 
 
Ne kete seminar referuan 
Lexo

Promovimi i monografise se Kurt Gostenschnigg

Në mjesidet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u promovua monografia e Kurt Gostentschnigg: Wissenschaft im Spannungsfeld von Politik und Militär. Die österreichisch-ungarische Albanologie 1867-1918. Ëiesbaden: Springer VS 2018.

Lexo

Faqet