Shtëpia

Leksion i hapur për studentët e deges Infermieri dhe Mami 25 janar 2018

Me datë 25 janar 2018, ora 10:00, në kuadër të javës së parandalimit të kancerit të qafës së mitrës, Departamenti Infermieri në bashkëpunim me Drejtorinë e Shëndetit Publik Shkodër, organizuan leksionin e hapur për studentët e deges Infermieri dhe Mami, me specialistet e Drejtorisë së Shëndetit Publik Shkodër, në ambjentet e rektoratit të Universitetit të Shkodres “Luigj Gurakuqi”, me temë:

-          Informimi mbi parandalimin e kancerit të qafës së mitrës.

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).