Shtëpia

Aktivitete

Raport mbi trainimin “Fiskalitete 2018”

Në datat 24 dhe 25 Maj 2018, u organizua trainimi “Fiskalitete 2018”. Ky trainim u zhvillua ne kuadër të aktiviteteve të departamentit Financë-Kontabilitet për vitin akademik 2017 -2018. Ky aktivitet organizohet për të dytin vit rradhazi nga departamenti Financë-Kontabilitet.

Lexo

Shfaqja e dokumentarëve pjesëmarrës në festivalin “A-FestFilmROZAFA2018 " tek studentet e programit të studimit psikologji dhe punë sociale

Organizata “AnifestRozafa” në bashkëpunim të ngushtë me Departamentin e Arteve dhe Departamentin Psikologji-Punë Sociale të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizuan festivalin  “A-FestFilmROZAFA2018 ", në kuadër të Edicionit të 9 të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit.

Lexo

WORKSHOP 2 - Përditësim me Metodat e Kërkimit Cilësor & Sasior me fokus: dizenjimi i pyetësorit, kampionimi, shkallët e matjes, analiza e komponentëve kryesorë dhe analiza faktoriale.

Ky aktivitet u zhvillua në sallën 307 të Fakultetit Ekonomik në kuadrin e aktiviteteve për 25-vjetorin e Fakultetit Ekonomik dhe u organizua nga Qendra e Ekselencës në bashkëpunim me departamentin e Administrim-Biznesit të Fakultetit Ekonomik dhe departamentin e Punës sociale dhe Psikologjisë të Fakultetit të...

Lexo

Dita ndërkombëtare evropiane në Universitetin e Shkodrës

Më datë 7 maj 2018, me rastin e ditës ndërkombëtare evropiane, u zhvillua në Universitetin e Shkodrës një takim i rëndësishëm ndërmjet Kryetares së Delegacionit të BE-së në Shqipëri, Ambasadores zj. Romana Vlahutin dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës prof.dr.Adem  Bekteshi....

Lexo

Faqet