Shtëpia

Leksion i hapur për studentët e vitit të tretë Infermieri dt.16-17 janar 2018.

Me datë 16 janar 2018, ora 10:00, Departamenti Infermieri në bashkëpunim me Malteser Shqipëri, organizuan leksionin e hapur për studentët e vitit të tretë infermieri, me lektorin Prof. dr. Gregorio Barberi, në ambjentet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodres “Luigj Gurakuqi”, me këto tema:

1.       The chain of survival. To recognize shock able rhythms. Early defibrillation.

2.       M.C.I – Mass casually incident.

Duke qënë se fluksi i studentëve ishte i madh, aktiviteti vazhdoj dhe ditën e nesërme me

dt. 17 janar 2018, në ambjentet e laboratoreve të Departamentit Infermieri.

 

 

 

 

 

 

 

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).