Shtëpia

Aktivitete

Dt.12.10.2015. Viti i ri akademik 2015-2016.

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” çeli sot dyert për studentët e tij. Viti i ri akademik 2015-2016 filloi me disa ceremoni prezantuese të organizuara në të gjashtë fakultetet e universitetit. Dekanët e fakulteteve u shprehën urimet për një vit të suksesshëm studentëve dhe stafit akademik.

Lexo

Dt. 24. 07. 2015. Ceremoni diplomimi e studentëve të Fakultetit Ekonomik.

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizoi ditën e premte, më datë 24.07.2015, ora 10:30, në Sallën e Konferencave (A3) pranë Rektoratit të USH-së, ceremoninë e diplomimit të studentëve.

Lexo

Ceremonia e Diplomimit të studentëve në programin e studimit Bachelor në Psikologji dhe Punë Sociale për vitin akademik 2014-2015

Me datë 21 Korrik 2015, ora 19:00, në Teatrin “Migjeni” u mbajt ceremonia e ndarjes së diplomave për studentët e degës Psikologji dhe Punë Sociale të Fakultetit të Shkencave të Edukimit, Universiteti “Luigj Gurakuqi, Shkodër, të diplomuar në sezonin e verës për vitin akademik 2014-2015.

Lexo

Konsultimi publik me Grupin e Ekspertëve për Ndryshime Kushtetuese

Ditën e martë, më datë 14 korrik 2015, ora 17:00, në auditorin 3 (A 3) tek Rektorati i Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", u organizua konsultimi publik me Grupin e Ekspertëve për Ndryshime Kushtetuese. Kjo veprimtari u organizua nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë.

Lexo

Faqet