Shtëpia

Aktivitete

Dt.27.01.2016. Konferenca shkencore ndërkombëtare: “TOMOR OSMANI: NJË JETË ME ALBANOLOGJINË”

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Departamenti i Gjuhësisë organizuan konferencën shkencore ndërkombëtare: “TOMOR OSMANI: NJË JETË ME ALBANOLOGJINË”.

Lexo

Dt.15.01.2016. Takim i Ministres së Inovacionit dhe Administratës Publike znj. Milena Harito me studentët e USH-së.

Në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare u zhvillua më datë 16.01.2016 një takim i Ministres së Inovacionit dhe Administratës Publike, znj. Milena Harito me studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës.

Lexo

Dt. 13.01.2016. Prezantohet libri “La polveriera” i autorit Stefano Petrocchi

Ditën e mërkurë, më 13 janar 2016, ora 14:00, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare u prezantua libri “La polveriera” i autorit Stefano Petrocchi.

Lexo

Dt.08.01.2016. Mbrohet doktoratura e parë në gjuhë shqipe nga kandidati Emin Krasniqi.

Në sallën e konferencave të Rektoratit u bë mbrojtja e doktoraturës së parë në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” nga kandidati Emin Krasniqi me temë: “Etnografi e të folurit UNË (folësi) >< TI (dëgjuesi)”.

Lexo

Faqet