Shtëpia

Aktivitete

Dt. 08.06.2016. Akademia Shkencore Ndërkombëtare “Komisia Letrare Shqipe 100 vjet më pas dhe mendimi albanologjik”

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Shqipëri dhe Konsullatën Austriake të Nderit në Shkodër, në kuadrin e 60-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike  Shqipëri-Austri, organizuan Akademinë Shkencore Ndërkombëtare me titull “Komisia Letrare Shqipe 100 vjet më...

Lexo

Dt. 30.05.2016. U organizua një ceremoni për prezantimin e rektorit prof. dr. Adem Bekteshi dhe emërimin e dekanëve të zgjedhur në fakultete.

Sot më datë 30.05.2016, ora 12:00, në Sallën e Senatit pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" u  zhvillua një ceremoni zyrtare për prezantimin e rektorit të ri të këtij Universiteti, prof. dr.

Lexo

Dt. 03.03.2016. U promovua libri: “Shtëpia botuese më e vjetër e Shqipërisë dhe kontributi i saj për Lëvizjen Kombëtare, arsimimin dhe kulturën“Tipografia e Zojës së Papërlyeme” në Shkodër (1870–1945)”, i autorit gjerman Markus W. E. Peters.

Ditën e enjte, më 3 mars 2016, ora 9: 00, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" u promovua libri me titull: “Shtëpia botuese më e vjetër e Shqipërisë dhe kontributi i saj për Lëvizjen Kombëtare, arsimimin dhe kulturën“Tipografia e Zojës së Papërlyeme” në...

Lexo

Dt. 10. 02. 2016. Prezantim i klubeve studentore dhe revistës “Vizion”.

Ditën e mërkurë, më 10.02.2016, ora 11:00, në Sallën e Konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare u organizua një takim prezantues i klubeve studentore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”. Në këtë veprimtari u promovua revista “Vizion” produkt i këtyre klubeve studentore.

Lexo

Faqet