Shtëpia

Aktivitete

Dt.18.12.2013. Akademia shkencore ndërkombëtare “100 vjet “Hylli i Dritës” – veprimtari e organizuar nga Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Instituti i Studimeve Albanologjike dhe Konsullata Austriake e Nderit

Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Instituti i Studimeve Albanologjike me mbështetjen e Konsullatës Austriake të Nderit organizuan më 18 dhjetor 2013: Akademinë shkencore ndërkombëtare “100 vjet “Hylli i Dritës”.

Lexo

Dt. 14.12.2013. Prokuroria e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë organizoi një tryezë të rrumbullakët me temë: “Gjakmarrja dhe sfidat e drejtësisë”.

Ditën e shtunë, më dt.14.12.2013, në sallën e senatit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua një tryezë e rrumbullakët me temë: “Gjakmarrja dhe sfidat e drejtësisë”. Nismëtare e këtij takimi ishte Prokuroria e Përgjithshme e Shqipërisë.

Lexo

Dt. 06.12.2013. U organizua një bisedë me shkrimtarin e shquar italian Claudio Magris

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës dhe Shtëpinë Botuese “Aleph”, organizuan një takim me shkrimtarin e shquar italian Claudio Magris në sallën e konferencave pranë rektoratit.

Lexo

Dt. 25. 11. 2013. Ministria e Arsimit dhe Sportit organizoi finalet publike të konkursit për pozicionin e drejtuesit të Drejtorisë Arsimore Rajonale Shkodër

Në kuadër të transparencës publike dhe të drejtës për informimin, Ministria e Arsimit dhe Sportit organizoi më 25 nëntor 2013, në Auditorin 3, pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, finalet publike të konkursit për pozicionin e Drejtor/e në Drejtorinë Arsimore Rajonale Shkodër.

Lexo

Faqet