Shtëpia

Aktivitete

Dt. 30. 10. 2013. Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës organizuan veprimtarinë shkencore: “Adem Demaçi dhe vepra e tij”.

“Adem Demaçi dhe vepra e tij” titullohej veprimtaria shkencore e organizuar nga Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës më datë 30 tetor 2013, ora 13:00, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare.

Lexo

Dt. 25.10.2013. Fakulteti Ekonomik zhvilloi Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Turizmi kulturor përmes kufijve” CTAB 2013.

Java e aktiviteteve jubilare të 20-vjetorit të krijimit të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, ka programuar si veprimtari të fundit Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Turizmi kulturor përmes kufijve” me pjesëmarrjen e partnerëve nga universitetet shqiptare dhe perëndimore, me të...

Lexo

Dt. 24.10.2013. Fakulteti Ekonomik organizoi panairin e turizmit kulturor: “Shkodra - Traditë, kulturë, histori”

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi sot paradite në pedonalen përpara Bashkisë së Shkodrës panairin e turizmit kulturor: “Shkodra - Traditë, kulturë, histori”, në të cilin u prezantuan disa nga bizneset më të suksesshme të rajonit të Veriut të Shqipërisë.

Lexo

Dt. 23.10.2013. U organizua aktiviteti kulturor “Austria lexon! Vendtakimi në bibliotekë”.

Biblioteka Austriake dhe departamenti i Gjermanistikës pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizuan për të gjashtin vit, në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Tiranë, Konsullatën Austriake të Nderit, Shkodër dhe Shkollën Austriake “Peter Mahringer”, aktivitetin kulturor “Austria lexon!

Lexo

Faqet