Shtëpia

Aktivitete

Dt.23-24.04.2014. Departamenti i Gjermanistikës organizoi konferencën shkencore: “Cezurë dhe vazhdimësi: Perspektiva moderne dhe postmoderne në Evropën Qendrore e Juglindore” (Zäsuren und Kontinuitäten: Perspektiven auf Moderne und Postmoderne in Zentral

Departamenti i Gjermanistikës në bashkëpunim me Qendrën Kërkimore Modernia dhe Postmodernia të Universitetit “Karl Francens” Graz, zhvilluan një konferencë dy ditore në sallën “Vehbi Bala” të Bibliotekës Universitare.

Lexo

Dt. 23 prill 2014. Biblioteka Universitare organizoi veprimtarinë e titulluar “Ora letrare e Ridvan Dibrës”.

Në kontekstin  e “Ditës Botërore të Librit” vijojnë aktivitetet në Bibliotekën Universitare. Sot u zhvillua një takim me shkrimtarin dhe pedagogun e departamentit të Letërsisë, doc. Ridvan Dibra.

Lexo

Dt. 22. 04. 2014. U organizua veprimtaria: “Një jetë me librin dhe për librin”, dedikuar studiuesit Willy Kamsit.

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Biblioteka Universitare dhe Instituti i Studimeve Albanologjike organizuan në kuadër të veprimtarive për Ditën Botërore të Librit, aktivitetin e titulluar: “Një jetë me librin dhe për librin”, dedikuar studiuesit Willy Kamsit.

Lexo

Dt.21.03.2014. Një delegacion i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës zhvilloi një vizitë pune në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Një delegacion i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës zhvilloi sot një takim pune në rektoratin e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”. Pasi u uroi mirëseardhjen, Rektori i USH-së, prof. dr.

Lexo

Faqet