Shtëpia

Aktivitete

Dt. 09.10.2014. U rinovua një marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Universitetit të Malit të Zi

Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi" dhe Universiteti i Malit të Zi rinovuan marrëveshjen e bashkëpunimit mes dy institucioneve të arsimit të lartë, që jo vetëm synon objektiva të larta akademike për secilin nga institucionet, por edhe promovimin e punës së fakulteteve, të pedagogëve dhe studentëve.

Lexo

Dt. 06-08.10.2014. Workshop ndërkombëtar mbi LHC-në, astrofizikën, fizikën mjekësore dhe mjedisore.

Më datë 06 tetor 2014, ora 09:00, filloi në Sallën e Konferencave pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” një workshop ndërkombëtar mbi LHC-në, astrofizikën, fizikën mjekësore dhe mjedisore.

Lexo

Dt. 22. 09. 2014. Leksion i hapur i Dr. h. c. Doris Pack në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

Dr. h. c. Doris Pack , deputetja e njohur e Parlamentit Evropian zhvilloi pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” një leksion të hapur rreth marrëdhënieve të Shqipërisë me Bashkimin Evropian, si dhe sfidave të së ardhmes. Në këtë aktivitet merrnin pjesë pedagogë dhe studentë. Më parë znj.

Lexo

Dt. 13.09.2014. Promovohet libri “Binjaku i Nënë Terezës” i autorit Ndriçim Kulla.

Në Sallën e Konferencave të Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u zhvillua më datë 13.09.2014 një veprimtari promovuese e librit “Binjaku i Nënë Terezës” i autorit Ndriçim Kulla.

Lexo

Faqet