Shtëpia

Dt. 02. 05. 2014. Mbrëmje muzikore në Bibliotekën Universitare.

Ambasada Austriake në Tiranë në bashkëpunim me Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Rogner Hotel Tirana organizuan mbrëmjen muzikore të “CAMERATA PÄTZOLD”.
Koncerti u zhvillua më 2 maj 2014, ora 18:00 në sallën “Walter Höflechner” të Bibliotekës Universitare.
Në këtë mbrëmje muzikore interpretuan instrumentistët: Valentina Pätzold (violinë), Raphael Pätzold (kontrabas), Nikodemus Pätzold (organo) dhe Dieter Pätzold (saksofon)

Programi i koncertit ishte:

Konzert

Luigi Boccherini (1743-1805) Menuett
W.A. Mozart (1756-1791) Eine Kleine Nachtmusik
Allegro-Romanze
Joseph Hoydn (1732-1809) Allegro
Franz Zebinger (1946) Vernissage
Camille Saint-Saens (1835-1921) Dance Macabre
Viktor Fortin (1936) Thema con Variazioni-Air-Purgstaller Polka
Raphael Pätzold (1997) Dorfmusik
Dorffest-Andacht-Bergfahrt
Juan Llossas (1900-1957) Tango Bolero
Dimitri Schostakowitsch (1906-1975) Walzer Nr. 2
Johann Strauß (1825-1899) Frisch ins Feld
Johann Strauß Wiener Blut
Johann Schrammel (1850-1893) Wien Bleibt Wien

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).