Shtëpia

Aktivitete

Dt.18.06.2015. U promovua libri “Ndërthurja e poetikave dhe çkodimi i realiteteve metafizike në romanin bashkëkohor” i studiuesit Arben Prendi.

Ditën e enjte, më datë 18. 06. 2015, ora 11:30, në sallën “Walter Höfleshner” të Bibliotekës Shkencore Universitare u zhvillua promovimi i librit “Ndërthurja e poetikave dhe çkodimi i realiteteve metafizike në romanin bashkëkohor” i studiuesit dhe pedagogut Arben Prendi.

Lexo

Dt. 17.06.2015. Trupa teatrore e Universitetit të Shkodrës shfaqi në Ulqin komedinë “Bretkosat” të Aristofanit.

Më datë 17 qershor 2015, trupa teatrore e Universitetit të Shkodrës shfaqi në Qendrën Kulturore Ulqin komedinë “Bretkosat” të Aristofanit.
Një falënderim i veçantë shkon për drejtorin e Qendrës Kulturore Ulqin, z. Nail Draga, që e mbështeti shumë këtë veprimtari studentore.

Lexo

Dt. 16.06.2015. FORUM RAJONAL:“Këshillim me palët e interesuara mbi Reformën në Drejtësi – Strategji për edukimin ligjor dhe arsimi juridik”

KOMISIONI I POSAÇËM PARLAMENTAR PËR REFORMËN NË DREJTËSI
GRUPI I EKSPERTËVE TË NIVELIT TË LARTË
FORUM RAJONAL

Lexo

Dt. 16.06.2015. Takim i Ambasadores së Bashkimit Evropian në Shqipëri, ShS znj. Romana Vlahutin me studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

Ditën e martë, më datë 16 qershor, ora 11:00, në Sallën e Konferencave të Bibliotekës së Universitetit “Luigj Gurakuqi” u zhvillua një takim i Ambasadores së Bashkimit Evropian në Shqipëri, ShS znj. Romana Vlahutin me studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Lexo

Faqet