Shtëpia

Aktivitete

Dt. 21.10.2015. Seksioni i Italianistikës zhvilloi veprimtarinë: “Italishtja dhe muzika, një udhëtim i pandashëm”

Seksioni i Italianistikës pranë Departamentit të Romanistikës në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja organizoi veprimtarinë: “Italishtja dhe muzika, një udhëtim i pandashëm”. Ky aktivitet u zhvillua tek Biblioteka Shkencore e Universitetit “L. Gurakuqi”, më 21 tetor 2015, ora 9.30.

Lexo

15.10.2015. "Euraxess Bus Roadshow 2015" – veprimtari promovuese për kërkuesit shkencorë dhe studentët.

Agjencia e Kërkimit , Teknologjisë dhe Inovacionit –AKTI në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Bashkinë e Shkodrës organizuan në kuadër të projektit "EURAXESS” aktivitetin "Euraxess Bus Roadshow".

Lexo

Dt. 15.10.2015. Veprimtari kushtuar shkrimtarit Martin Camaj në kuadër të 90-vjetorit të lindjes.

Në kuadër të 90-vjetorit të lindjes së shkrimtarit Martin Camaj, ditën e enjte, më datë 15 tetor 2015, ora 11:00, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare u zhvillua konferenca shkencore me temë: “Camaj-Letërsia tjetër”.

Lexo

Dt. 14. 10. 2015. Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar organizoi një takim prezantues me studentët e USH-së për programin e bursave “Chevening”.

Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar ka planifikuar një fushatë informimi në universitete të ndryshme shqiptare në datat 12-16 tetor 2015.

Lexo

Faqet