Shtëpia

Aktivitete

Dt. 13. 05. 2014. Përfaqësues të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë diskutuan me studentët për projektin “Strategjitë e Rinisë 2014-2020”.

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, në rolin e autoritetit përgjegjës për rininë dhe në përmbushje të programit të Qeverisë Shqiptare, ka filluar punën për përgatitjen e Strategjisë së Rinisë 2014-2020.

Lexo

Dt. 02. 05. 2014. Mbrëmje muzikore në Bibliotekën Universitare.

Ambasada Austriake në Tiranë në bashkëpunim me Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Rogner Hotel Tirana organizuan mbrëmjen muzikore të “CAMERATA PÄTZOLD”.
Koncerti u zhvillua më 2 maj 2014, ora 18:00 në sallën “Walter Höflechner” të Bibliotekës Universitare.

Lexo

Dt.26.04.2014. U organizua veprimtaria “Mentor Quku dhe Mjedologjia”

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Qendra e Studimeve Albanologjike dhe Qendra Muzeore “Ndre Mjeda”, organizuan ditën e shtunë pranë Bibliotekës Universitare veprimtarinë: “Mentor Quku dhe Mjedologjia”.

Lexo

Dt. 25. 04. 2014. Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” zhvilloi aktivitetin “Panairi i Karrierës 2014”.

“Panairi i Karrierës” ishte veprimtaria që organizoi Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë (Shkodër), Drejtorinë e Shërbimit Kombëtar të Punësimit (Shkodër) dhe Dhomën Britanike.

Lexo

Faqet