Shtëpia

Aktivitete

Dt. 19. 03. 2014. Takim i ambasadores franceze në Shqipëri, znj. Christine Moro me studentë dhe pedagogë të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Më datë 19 mars 2014, në Sallën e Konferencave pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u zhvillua një diskutim i ambasadores franceze në Shqipëri, znj. Christine Moro me studentë dhe pedagogë.

Lexo

Dt. 17. 03. 2014. Takim trajnues i specialistëve të Qendrës Ndëruniversitare të Shërbimeve të Rrjetit Telematik për procedurat e vlerësimit online të studentëve të universitetit tonë.

Sot paradite në Sallën e Konferencave pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u organizua një takim i disa përfaqësuesve të Qendrës Ndëruniversitare të Shërbimeve të Rrjetit Telematik me pedagogë dhe pjesëtarë të stafit administrativ të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Fakultetit të...

Lexo

Dt. 30. 01. 2014. Ministria e Arsimit dhe e Sportit, Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Drejtoria Arsimore Rajonale Shkodër organizuan veprimtarinë me temë: “Problemi i fëmijëve të ngujuar”.

Ditën e enjte, më datë 30 janar 2014, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore, u zhvillua një takim me temë: “Problemi i fëmijëve të ngujuar”.

Lexo

Dt. 21.12.2013. U promovuan dy monografi të autorëve Entela Hoxhaj dhe Florian Bjanku.

Veprimtaria promovuese “Dy libra të një shkence” e mbajtur në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare, kishte bashkuar në vetvete dy monografi, të cilat vijnë si rezultat i një pune të mirëfilltë kërkimore-shkencore nga ana e pedagogëve të Fakultetit të Drejtësisë, dr. Entela Hoxhaj dhe dr.

Lexo

Faqet