Shtëpia

Aktivitete

Takim mes Ambasadores Gjermane në Shqipëri znj. Susanne Schütz dhe rektorit të Universitetit të Shkodrës, prof.dr. Adem Bekteshi

Ditën e martë me datë 17 janar 2017 u zhvillua takimi mes Ambasadores Gjermane në Shqipëri znj. Susanne Schütz dhe rektorit të Universitetit të Shkodrës, prof.dr. Adem Bekteshi. Në takim Ambasadorja u njoh me Institucionin dhe vizionin për të ardhmen.

Lexo

“UNË KAM TË DREJTË TË LUAJ” - Fakulteti i Shkencave të Edukimit, Departamenti i Psikologjisë dhe Punës Sociale

Me datë 18 nëntor 2016 Departamenti Psikologji Punë Sociale, me rastin e Ditës Botërore e të Drejtave të Fëmijëve dhe në kuadër të planit mësimor të lëndëve “Punë Sociale me Fëmijët” dhe “Probleme Sociale”;organizon këtë aktivitet me tematikë “UNË KAM TË DREJTË TË LUAJ”.

Lexo

POLAR SELF PORTRAITS - poetic connections between faces and spaces climate change in contemporary art

Autoportreti polar (përkthimi)

Autoportreti polar (PSP) është një projekt artistik ndërkombëtar për ndryshimin e klimës përmes artit. Ai është kuruar nga Zsuzsanna Ardo, e vlerësuar me çmime artististike, dhe prodhuar nga “Krijues pa Kufinj”.

Lexo

Dt. 18.11.2016. U organizua Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Shqipëri & Hungari – Dje, sot dhe nesër”

Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Instituti i Studimeve Albanologjike, Ambasada e Republikës së Hungarisë dhe Konsullata e Nderit e Hungarisë në Shkodër, organizuan në sallën e konferencave pranë Rektoratit të USH-së,  Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Shqipëri & Hungari – Dje, sot dhe nesër”

Lexo

Faqet