Shtëpia

Aktivitete

Ceremonia e hapjes së vitit të ri akademik 2017-2018

Ditën e hënë datë 16 tetor, në Rektoratin e Universitetit të Shkodrës u zhvillua ceremonia e hapjes së vitit të ri akademik 2017-2018. Në këtë aktivitet ishin të pranishëm zv. Kryeministrja e Republikës së Shqipërisë, zj.

Lexo

Takim mes Prof. Margareth Phraser nga Universiteti i Metropolitan State ne Denver dhe përfaqësues të Rektoratit të Universitetit “Luigj Gurakuqi”

Ditën e hënë datë 09.10.2017 u zhvillua një takim mes Prof. Margareth Phraser nga Universiteti i Metropolitan State në Denver dhe përfaqësues të Rektoratit të Universitetit “Luigj Gurakuqi”.

Lexo

Takimi mes delegacionit të qeverisë të Malit të Zi dhe përfaqësuesve të Universitetit të Shkodrës

Ditën e premte datë 15 shtator, në Rektoratin e Universitetit të Shkodrës u zhvillua takimi mes delegacionit të qeverisë të Malit të Zi me përfaqësues z.Marash Dukaj zv/ministër në Ministrinë e Arsimit, z.Leon Gjokaj zv/ministër në Ministrinë e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave si dhe z.

Lexo

Dt. 15.07.2017 - Ceremonia e diplomimit - Fakulteti ekonomik

Me datë 15 Korrik 2017, në ambjentet e Kinema Millenium, Fakulteti Ekonomik organizoi ceremoninë e diplomimit për studentët e të tre degëve dhe të dy cikleve të studimit që ofron ky fakultet. Pjesëmarrës në ceremoni ishin Zv. Rektori I Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Prof. As. Dr.

Lexo

Faqet