Shtëpia

Aktivitete

Rinovimi i marrëveshjes së bashkëpunimit mes Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Universitetit të Malit të Zi

Më datë 3 maj 2018, u bë rinovimi i marrëveshjes së bashkëpunimit mes Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Universitetit të Malit të Zi. Takimi u zhvillua në ambientet e rektoratit dhe delegacioni i Universitetit të Shkodrës përbëhej nga: prof. dr.

Lexo

Foto nga aktiviteti i Departamentit Infermieri, ditën e hënë, 30 prill 2018

Trajnimi u realizua nga trajnuesi i certifikuar ndërkombëtarisht për ndihmën e parë, Dr. Gregorio Barberi. Tema e trajnimit ishte: PreHospital Trauma Care (PHTC), 2" level. Studentët që përfituan nga aktiviteti janë studentë të vitit të dytë, programi i studimit Infermierie e përgjithshme.

 

Lexo

Takimi trajnues me Prof. Dr. Sherif Bundo

Më datë 20 Prill 2018, në sallën e senatit të Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës, Fakulteti Ekonomik, në kuadër të procesit të akreditimit të programeve të studimit pranë Universitetit të Shkodrës, organizoi një takim trainues me Prof. Dr. Sherif Bundon, ekspert i çështjeve të akreditimit.

Lexo

Trajnimi i organizuar nga Qendra e Ekselences me stafin e punësuar rishtazi në USH

Më datë 6 Prill 2018, në sallën 307 të Fakultetetit Ekonomik, Qendra e Ekselencës e USH-së, në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik dhe atë të Shkencave të Edukimit, zhvilluan një takim me qëllim trajnues me stafin e punësuar rishtazi pranë këtij universiteti me titull “Konceptime bashkohore te mesimdhenies ne IAL...

Lexo

Faqet