Shtëpia

Aktivitete

Dt. 10.11.2016. Promovohet libri “Per una nuova didattica dell’ albanese: prove di e-learning e di ludolinguistica”

Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Departamenti i Gjuhësisë dhe Instituti i Studimeve Albanologjike organizuan ditën e enjte, më 10 nëntor 2016, ora 10:00, tek Biblioteka Shkencore Universitare promovimin e librit “Per una nuova didattica dell’ albanese: prove di e-learning e di ludolinguistica” (Serie Albanistica 7...

Lexo

Presidenti i Shtetit shqiptar, SH.T.Z. Bujar Nishani viziton Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, 1 nëntor 2016

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bujar Nishani zhvilloi sot një vizitë në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, me stafin akademik dhe studentët e këtij Universiteti. Sh.T.Z. Bujar Nishani u mikprit nga Rektori i këtij Universiteti, Prof.dr.

Lexo

Ambasadori Italian në Shqipëri viziton Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, si një nga institucionet e arsimit të lartë me tradita në vend çeli sot dyert për studentët e tij. Viti i ri akademik 2016-2017 filloi me disa ceremoni prezantuese të organizuara në të gjashtë fakultetet e universitetit. 

Lexo

Takim mes delegacionit të Universitetit të Menaxhimit të Varnës Bullgari dhe rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Ditën e mërkurë me datë 19.10.2016 u zhvillua nje takim mes delegacionit të Universitetit të Menaxhimit të Varnës Bullgari i përbërë nga Prof. Todor Radev (President i Universitetit të Menaxhimit të Varnës) dhe zj.

Lexo

Faqet