Shtëpia

Aktivitete

Takim i Ministrit të Punëve të Jashtme, z. Ditmir Bushati me studentët e Universitetit të Shkodrës

Ditën e premte me datë 17 shkurt Ministri i Punëve të Jashtme z. Ditmir Bushati zhvilloi një leksion të hapur me studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.  Z. Bushati u mikprit nga Prof.dr. Adem Bekteshi dhe më takimi vazhdoi në sallën e konferencave me studentët e Universitetit.

Lexo

Takim mes delegacionit të Ambasadës Franceze në Shqipëri dhe rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Diten e premte me datë 10 shkurt 2017, delegacioni i Ambasadës Franceze ne Shqipëri i përbërë nga (Paul Souligoux, Atashe i bashkëpunimit për gjuhën frënge; Rose-Anne Bisiaux, Këshilltare për bashkëpunimin dhe kulturën; Stephane Orosco, Atashe kulturor) zhvilloj një takim me përfaqësues të Universitetit të Shkodrës...

Lexo

Takim informues mbi bursat hungareze

Ditën e enjte me datë 9 shkurt u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të ambasadës Hungareze në Shqipëri  z. Marton Belik zv/drejtori i Tempus Public Fondation , Judit Beres Deak dhe rektorit të Universitetit të Shkodrës, prof.dr. Adem Bekteshi.

Lexo

Fillimi i Proçesit të Akreditimit Institucional në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

Në datën 01 Shkurt 2017, Agjencia e Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë (APAAL), në kuadrin e proçesit të akreditimit institucional, organizoi një seminar trajnues me anëtarët e Grupit të Vlerësimit të Brendshëm të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” si dhe Dekanët e Fakulteteve të Universitetit....

Lexo

Faqet