Shtëpia

Njoftime

07
Shk

Bashkëngjitur  relacioni i  mbledhjes së  Senatit Akademik të USH-së, datë 15.01.2018

 

07
Shk

Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të botuar artikuj në seritë e Buletinit Shkencor të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, viti...

07
Shk

Departamenti Psikologji – Punë sociale partner në projektin T@sk të financuar nga Komisioni Evropian, programi Erasmus + Capacity Building in the Field of...

02
Shk

Bashkëngjitur gjeni datat e provimeve të semestrit të parë, Fakulteti i Shkencave të Natyrës  viti akademik 2017-2018

01
Shk

Studentët përsëritës nuk do të kene mundësi të regjistrohen në provime pa kryer pagesën.

31
Jan

Bashkangjitur gjeni datat e provimeve të semestrit të parë, Fakulteti i Shkencave të Edukimit, Master Profesional dhe Master Shkencor.  Viti akademik 2017-2018

31
Jan

Seminar Informues

Tema: Lufta kundër kancerit, kauzë e përbashkët”

Referues:

30
Jan

Bashkangjitur gjeni datat e provimeve të semestrit të parë, Fakulteti i Shkencave Shoqërore.  Viti akademik 2017-2018

30
Jan

Bashkangjitur gjeni datat e provimeve të semestrit të parë, Fakulteti i Drejtësisë.  Viti akademik 2017-2018

30
Jan

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Vechta, Germany in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 2 scholarships in...

Faqet