Shtëpia

Njoftime

21
Tet

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Tiranë, Konsullatën Austriake të Nderit në Shkodër dhe Shkollën Austriake “Peter Mahringer”, organizojnë...

18
Tet

Vendet ku mund të ndiqen këto studime: Westfälische Wilhelms-Universität Münster (Münster, Gjermani), Universiteti Paris 8 Vincennes (St Denis Cedex, Francë), Vaasan yliopisto (Vaasa, Finland)

17
Tet

Komiteti Organizativ i jubileut të 20-vjetorit të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, ka nderin dhe kënaqësinë t’ju informojë se fakulteti ynë përgatitet që të...

15
Tet

Në mbështetje të V.K.M nr.672  dt.07.08.2013 ''Për kuotat financiare të ushqimit në mensa dhe konvikte, bursat e shtetit dhe pagesat e nxënësve e të studentëve në institucionet...

08
Tet

Second Call for the 11th ANNUAL MEETING  of the HUNGARIAN REGIONAL SCIENCE ASSOCIATION.

08
Tet

Per tu regjistruar online te gjithe studentet e rinj per vitin...

06
Tet

Regjistrimet per sistemin me kohë të plotë për vitin akademik 2013-2014 të fazës së dytë bëhen pranë Sekretarive mësimore nga data 07-13 Tetor 2013 prej orës 08.00 deri 18.00.

Faqet