Shtëpia

Njoftime

27
Qer

Bashkangjitur gjeni vendimin Nr. 208, datë 04.06.2018 të Senatit Akademik dhe vendimin Nr.

13
Qer

Shpallja e fituesve të zgjedhjeve,  për KSF dhe KSI në Universitetin e Shkodrës, të mbajtura më 08.06.2018.

 

08
Qer

Rezultatet e votimit për KSF dhe KSI në Universitetin e Shkodrës 08.06.2018

 

06
Qer

Në bazë të rregullores së zgjedhjeve për Këshillat Studentore dhe dokumentacioni të plotesuar rregullisht nga kandidatet, japim të dhënat për secilin Këshill Studentor në Fakultet dhe  Këshill...

06
Qer

Diten e enjte, date 07 qershor 2018, ora 10.00 tek Auditori A2 organizohet  Konferenca me punime te studenteve të programit të studimit Histori.

31
Maj

Ditën e mërkure, datë 06.06.2018, ora 11.00, në sallën e Senatit do të jetë e pranishme Prof. Dr.

30
Maj

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Almeria, Spain in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 1 scholarship in the...

29
Maj

Departamenti i Letërsisë në Fakultetin e Shkencave Shoqërore të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" organizon nesër, më 30.05.2018, ora 11:00 në Bibliotekën Shkencore Universitare një...

Faqet