Shtëpia

Aktivitete

Dt. 10. 11. 2014. U zhvillua një takim informues mbi programin “Erasmus +”

Ditën e hënë, më 10.11.2014, u zhvillua një takim informues mbi programin “Erasmus +”. Ky takim u organizua tek salla e konferencave pranë Bibliotekës Shkencore Universitare.

Lexo

Dt. 29-30.10.2014. Konferenca: “Libri italian në Evropë, por veçanërisht në Shqipëri: e tashmja dhe perspektivat”

Për dy ditë me radhë, më 29-30 tetor 2014, në Bibliotekën Shkencore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u mbajt një konferencë për librin italian.
Organizatorë të veprimtarisë ishin pedagogët e Seksionit të Italianistikës në USH, Instituti Italian i Kulturës dhe Konsullata e Nderit në Shkodër....

Lexo

Dt. 27. 10. 2014. Takim informues mbi mundësitë e studimit në Francë për studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Më datë 27 tetor 2014, Ambasada e Francës në partneritet me Hapësirën Campus France, Aleancën Franceze në Tiranë, Shoqatën e Profesorëve të Frëngjishtes të Shqipërisë dhe Agjencinë Universitare të Frankofonisë, organizuan në Bibliotekën Shkencore të Universitetit të Shkodrës «Luigj Gurakuqi » një takim informues...

Lexo

Dt.23.10.2014. Në kuadër të festës kombëtare të Austrisë u organizua një takim me shkrimtarin Erich Hackl në Bibliotekën Shkencore Universitare.

Biblioteka Austriake në USH në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Tiranë organizuan me rastin e festës kombëtare të Austrisë, ditën e enjte, më datë 23 tetor 2014, ora 17.00, tek salla e konferencave “Walter Wöflechner” pranë Bibliotekës Shkencore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, aktivitetin...

Lexo

Faqet