Shtëpia

Aktivitete

Dt. 22. 11. 2013. Studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” i bashkohen nismës “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë”.

Nisma “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë” ka përfshirë edhe studentët e fakulteteve të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Në këtë kuadër janë organizuar studentë vullnetarë, për të pastruar disa nga zonat më të ndotura pranë mjediseve të universitetit dhe më gjerë.

Lexo

Dt. 15-16 nëntor 2013 u zhvillua Konferenca e Dytë Shkencore Ndërkombëtare: “Kërkimi dhe edukimi në shkencat e natyrës” (2nd International Conference “Research and Education in Natural Sciences”).

Fakulteti i Shkencave të Natyrës pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Balkan Environmental Association (BENA), organizuan më 15-16 nëntor 2013, Konferencën e Dytë Shkencore Ndërkombëtare: “Kërkimi dhe edukimi në shkencat e natyrës” (2nd International Conference “Research and Education in Natural...

Lexo

Dt. 08. 11. 2013. U promovua libri “Fjalori rimor i Dritëro Agollit” i autorit Mina Gero

Fakulteti i Shkencave Shoqërore i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, në bashkëpunim me Shtëpinë Botuese “Toena”, organizuan ditën e premte, më datë 8 nëntor 2013, promovimin e librit “Fjalori rimor i Dritëro Agollit” i autorit Mina Gero .

Lexo

Dt. 02. 11. 2013. U shfaq filmi dokumentar “Martin Camaj i papërsëritshëm”

Sot paradite, në auditorin A3 pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u shfaq premiera e filmit dokumentar: “Martin Camaj i papërsëritshëm”, kushtuar një prej albanologëve dhe shkrimtarëve më në zë të mërgatës shqiptare të gjysmës së dytë të shekullit XX.

Lexo

Faqet