Shtëpia

Aktivitete

Dt. 25. 08. 2014. Shkolla verore gjermane

Më 25 gusht 2014, pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi" u çel shkolla verore gjermane me temë: “Bashkëpunimi ndërkufitar Shqipëri, Mal i Zi, Kosovë për një zhvillim të përbashkët drejt integrimit evropian”.

Lexo

Dt. 16. 07. 2013. Departamenti i Psikologjisë dhe Punës Sociale pranë Fakultetit të Shkencave të Edukimit organizoi një ceremoni festive me rastin e diplomimit të studentëve.

Departamenti i Psikologjisë dhe Punës Sociale, me iniciativën e studentëve, si dhe me mbështetjen e Dekanatit të Fakultetit të Shkencave të Edukimit, organizoi ditën e mërkurë, më datë 16 korrik 2014, një ceremoni diplomimi të studentëve të degëve Psikologji dhe Punë Sociale, për vitin akademik 2013-2014.

Lexo

Dt. 16.07.2013. Studentët e Fakultetit Ekonomik festojnë ditën e diplomimit të tyre

Fakulteti Ekonomik i Universitetit tonë organizoi në teatrin “Migjeni” ceremoninë e diplomimit të studentëve. Në këtë ceremoni merrnin pjesë, përveç studentëve e pedagogëve të universitetit tonë, edhe pedagogë të universiteteve partnere në projektet e shumta që Fakulteti Ekonomik ka fituar ndër vite.

Lexo

Dt. 23. 06. 2014. U promovua libri “Kënga dhe këngëtarët shkodranë” i autorit Ferid Bala

Në sallën e konferencave të Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u promovua monografia e muzikologut të njohur Ferid N. Bala, e titulluar “Kënga dhe këngëtarët shkodranë”.

Lexo

Faqet