Shtëpia

“PROF. DR. KOLË ASHTA DHE STUDIMET ALBANOLOGJIKE NDËR VITE” (me rastin e 100 - vjetorit të lindjes së prof. dr. Kolë Ashtës)

Në kuadrin e veprimtarive kushtuar 550 - vjetorit të vdekjes së heroit tonë kombëtar, Skënderbeut,

Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Instituti i Studimeve Albanologjike të Universitetit tonë,

me mbështetjen e Konsullatës Austriake të Nderit në Shkodër, më 29 qershor 2018, ditën e premte, ora 9.30,

në Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” zhvillon punimet konferenca shkencore.

“PROF. DR. KOLË ASHTA DHE STUDIMET ALBANOLOGJIKE NDËR VITE”
        (me rastin e 100 - vjetorit të lindjes së prof. dr. Kolë Ashtës)

                                Ju ftojmë të merrni pjesë